Skip to main content

Er ligt een wetsvoorstel klaar om lachgas te verbieden. Lachgaskoning Deniz is het hier niet mee eens en is woedend. Jeroen Holtrop zoekt hem op.

Lachgas verbod

Het kabinet wil lachgas namelijk voor recreatief gebruik per 1 januari verbieden. Het middel is de laatste jaren zo populair, omdat je er makkelijk aan kunt komen en het bezit ervan niet strafbaar is. “Je kunt er zelfs bewusteloos van raken.”

“Het is een recreatief roesmiddel. Je inhaleert het vanuit een patroon of een tank. Met een ballonnetje. Het effect is een roes van een halve minuut tot een paar minuten. De roes is kort, maar de effecten kunnen best nog uren na-ijlen. Achter het stuur van een auto kruipen is dan ook een ontzettend slecht idee.”

Lachgas-koning Deniz woedend

Deniz is het niet eens en meent dat alcohol slechter is!

Check zijn reactie:

Bron: Telegraaf, Youtube

In december kreeg Deniz bedrijf een miljoen boete en hij reageerde met: “Ik heb het geld wel, maar dat ga ik never nooit betalen. De gemeente en burgemeester Halsema zijn helemaal gek geworden. Ze zoeken me, terwijl ik niets doe wat niet mag. Het bezorgen van iets wat onder de Warenwet valt, zoals lachgas, is volkomen legaal. Pizzabezorgers worden toch ook gewoon met rust gelaten?”

Leave a Reply