Lidl stunt opnieuw met opblaasjacuzzi voor 7 personen!

Lidl stunt opnieuw met opblaasjacuzzi voor 7 personen

De afgelopen jaren stuntte Lidl al met een spotgoedkope opblaasjacuzzi, maar deze zomer pakt de Duitse budgetsupermarkt het nog een stuk groter aan. Letterlijk!

Door de coronacrisis kunnen je vakantieplannen voor een groot gedeelte de prullebak in. Het is dus zoeken naar een alternatief om je vakantiegeld aan uit te geven, waarmee je de zomer toch nog een beetje ontspannen kan doorkomen. En daar zou de jacuzzi wel eens de perfecte optie kunnen zijn! Deze zomer zorgt Lidl er namelijk voor dat je met maximaal zeven personen kunt bubbelen in eigen tuin!

Opblaasjacuzzi van Lidl

Voor 549 euro chill jij deze zomer als een koning in je achtertuin,. En nee, het is geen goedkope troep. De jacuzzi, van 2.17 meter doorsnede, is gemaakt van TriTech-materiaal en heeft een watercapaciteit van 1190 dat verwarmd kan worden tot een aangename temperatuur van maximaal 40 °C, zodat je nog tot laat in de avond kan bubbelen. De 140 jets zorgen voor een aangename massage. Uiteraard wordt de opblaasjacuzzi geleverd met een AirJet®-pomp, beschermhoes, chemische dispenser, filterpatronen en een zelfklevende reparatiepatch.

De jacuzzi is te koop bij de winkels van Lidl of via de website, zolang de voorraad strekt natuurlijk!

Check de opblaasjacuzzi van Lidl hier:

Lidl stunt opnieuw met opblaasjacuzzi voor 7 personen
Lidl stunt opnieuw met opblaasjacuzzi voor 7 personen
Lidl stunt opnieuw met opblaasjacuzzi voor 7 personen

Bron & beeld: Lidl website

Een jacuzzi te klein voor je? Graaf gewoon je eigen zwembad in je tuin!