Skip to main content

Lies Zhara is een influencer die vooral bekend staat om haar superlange haar en afgetrainde figuur. De knappe blondine gooit regelmatig hoge ogen met haar lange lokken en mooie outfits.

Ze upload voornamelijk lifestyle videos over hoe haar dagen eruit zien en welke kleding ze draagt. Haar laatste post was een Outfit of the Day video.

Lies Zhara vergeet bh

Ze trekt lekker veel laagjes over elkaar aan, maar een bh ontbreekt… Daarom moet ze goed haar voorkant vasthouden, die overigens niet klein is. Anders zien haar volgers namelijk iets meer dan op Instagram is toegestaan.

Ook deze video wordt weer goed bekeken en goed ontvangen door haar volgers. De influencer maakt het dan ook erg spannend om naar te kijken. Want ze houdt de hele tijd zelf haar voorkant vast bij het gebrek aan een bh die dat voor haar zou doen.

Mooi uitzicht

Ook op andere Instagram posts van Lies Zhara kun je genieten van haar mooie rondingen. Een van haar laatste posts waren foto’s van de blondine in een kleurrijk korset voor een prachtig uitzicht.

Maar ook als ze zich simpel in een blazer heeft gekleed, ziet ze er fantastisch uit. We hebben de plaatjes voor jullie op een rijtje gezet:

Bekijk de beelden hieronder:

lies zhara
lies zhara

Bron: Instagram

Leave a Reply