1 scaled

De leukste outfits voor een fout feestje

Lifestylejun 13 2023, 14:08
Hou jij wel van een feestje? Dan is het leuk om er zelf een te organiseren. Maar je wilt natuurlijk wel een onvergetelijke party geven, waar je vrienden of vriendinnen het nog lang over zullen hebben. Een leuk idee is een themafeestje waarin iedereen in de slechtst mogelijke outfit op komt dagen. Maar hoe vind je nou een gruwelijk foute outfit? We zetten vijf leuke ideeën voor je op een rijtje.

1. Naaktkostuums

We raden het niet aan om echt in je Adamskostuum de deur uit te gaan. Maar er zijn genoeg hilarische bloot-pakken die perfect zijn voor je foute party outfit ! Misschien wil je de rollen een keer omdraaien voor de avond en ga je in een naakt vrouwen kostuum. Wel je vrienden van tevoren waarschuwen, anders heb je zometeen alle mannelijke feestgangers achter je aan.

2. New Kids

Een leuke outfit om de show mee te stelen is een fout trainingspak. Met de juiste accessoires, zoals een pruik met een matje en een dikke snor, zie je er al snel uit als een personage uit New Kids. Kies voor een bont exemplaar met bijvoorbeeld felle en vloekende kleuren, een ordinair dierenprintje of een in goud of zilver. Bij je trainingspak hoort natuurlijk ook een opvallende bril en schreeuwerige gouden sieraden.

3. Trucker

Als echt fout stereotype draagt de trucker vaak een oud leren jack en zit ‘ie onder de tattoos. Ook een leren petje en een overvloed aan gezichtsbeharing horen er helemaal bij. Wil je helemaal voluit gaan? Met een fatsuit of een opblaasbare buik krijg je die welbekende bierbuik waar veel truckers mee rondlopen. Een hilarische optie voor een onvergetelijke avond dus!

4. Leren/latex kostuums

Een ordinaire leren of latex look is natuurlijk een op en top fout kostuum voor een themafeestje! Denk aan strakke, leren bodysuits die weinig aan de verbeelding overlaten en latex maskers. Doorschijnende kleding en bizarre fetish outfits zorgen ervoor dat jij gegarandeerd de aandacht op je vestigt. Laat je fantasie de vrije loop en onthoud: hoe fouter, hoe beter!

5. Ali G

Zijn jouw vrienden ook groot fan van het foute personage Ali G ? In de Ali G Show kwamen de meest bizarre onderwerpen aan bod en ook jij kan de hele avond de boel op stelten zetten in deze outfit. Je hebt natuurlijk het iconische rode of fel gele trainingspak nodig en een bijpassende pet of beanie. Om je look helemaal compleet te maken heb je natuurlijk ook een bijpassende (nep)snor en baard nodig.