Lil Kleine boeken op je feestje? Dit is wat dat kost!

Lil Kleine boeken

We kennen Lil Kleine natuurlijk allemaal van zijn mega-hit Drank & drugs maar daarna is het hard gegaan met de kleine rapper. Momenteel is Jorik Scholten, zoals hij in het echt heet, zelfs een van de meest besproken en best beluisterde artiesten van Nederland. Wil je een optreden van Lil Kleine boeken voor bijvoorbeeld je verjaardag, een festival of bedrijfsfeest? Dit is wat je daarvoor moet neertellen.

Lil Kleine boeken

Voor een optreden van 30 minuten vraagt Kleine een bedrag van maar liefst 7.000 euro. Soms heeft hij zelfs meerdere optredens op één avond. Dit tikt dus aardig aan voor de kleine ondernemende Amsterdammer. Hij verdient naar schatting zelfs zo’n 140.000 euro per maand. Dat is 1.7 miljoen euro per jaar! En dan hebben we het alleen nog over de inkomsten uit zijn optredens.

Ook buiten de muziek is Jorik een bezig baasje. Zo opende hij onlangs snackbar ‘De Belg’ en feestcafé ’t Lammetje in Amsterdam, was hij te zien als deelnemer van Expeditie Robinson en als jurylid van The Voice of Holland op RTL 4. In totaal wordt het vermogen van Lil Kleine al ruim over de miljoen euro geschat, en die euro’s laat hij rollen. Vorig jaar kocht hij hiervan al een ruim appartement in het centrum van Amsterdam van bijna een miljoen euro en rijdt hij in een dikke Mercedes G63 AMG.

Lil Kleine boeken op je feestje? Check de video om te zien wat dat kost!

Lil Kleine begon al op zijn achtste met dansen acteren. Hij was te zien in het programma Praatjesmakers en hadden rolletjes in de fiml Diep uit 2005 en de politieserie Van Speijk in 2007. In 2015 werd hij bekend bij het grote publiek dankzij zijn hit met Ronny Flex Drank & Drugs. In 2016 kwam Kleine met zijn debuutalbum WOP!, wat direct platina werd. Een jaar later volgde zijn tweede album ‘Alleen’.