Lil Kleine emotioneel “Ik ben een goede vader!” Jaimie reageert!

Lil Kleine is vandaag opnieuw in de rechtbank in Den Haag te vinden. En opnieuw staat hij tegenover ex Jaimie Vaes. Dit keer gaat het echter niet om spullen maar om zoontje Lío.

Lil Kleine rechtszaak

Kleine mag zijn zoontje al een jaar niet meer zien “Ik mis hem heel erg.” Hij hoopt dat hij Lio ondanks alles wat vaker mag zien. Jorik raakt natuurlijk vol emotie als het hierover gaat en vecht zichtbaar tegen de tranen “Ik wil hem gewoon zien. Ik vind dat ik een goede papa voor hem ben geweest.”

Kleine hoopt dat Jaimie gelukkig is en het goed met haar gaat. Hij is echter bang dat Jaimie de rechter zal vragen om Lío geen tijd met zijn vader te laten doorbrengen voorlopig.

Jaimie

Jaimie heeft zelf ook gereageerd en wil “dat er een gezondere en betere relatie ontstaat tussen de beide ouders” “Lio moet kunnen genieten van een fijne zorgeloze jeugd”.

“Ik hoop oprecht dat we er uitkomen… beide partijen… en dan gaan we verder zien.” Jaimie meldt er wel bij dat er “eventjes wat dingetjes besproken moeten worden die wat minder leuk zijn”.

De advocaat van Lil Kleine zei na afloop dat er een afspraak is gemaakt over contact tussen hem en Lio: twee keer per week Facetimen en een keer in de twee weken echt fysiek contact, maar wel onder begeleiding.

Hieronder de emotionele reacties van beide:

Via Shownieuws, Telegraaf YT