Lil Kleine reageert op geruchten dat hij en Jaimie Vaes uit elkaar zouden zijn

Lil Kleine Jaimie Vaes uit elkaar

Maandag verscheen het gerucht dat Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zouden zijn, nadat fans ontdekten dat de twee niet meer volgden op social media. Kleine laat in een reactie weten hoe de situatie is.

Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar?

Wanneer bekende koppels elkaar niet meer volgen op social media zoals Instagram, is dit meestal een voorteken dat er stront aan de knikker is in hun relatie. Bovendien waar zowel Lil Kleine als Jamie Vaes eerst nog regelmatig verliefde foto’s van hen samen postten, zijn de meest recente foto alleen nog maar van henzelf en hun zoontje LΓ­o, nΓ³g een hardnekkig teken dat de twee uit elkaar zouden zijn. Op het account van Jaimie zijn zelfs alle foto’s met Kleine sinds 18 augustus 2019 verdwenen. Ook zou Jaimie, nadat ze lange tijd met z’n drietjes, vanwege de uitbraak van het coronavirus, vast hadden gezeten in Dubai, bij terugkomst in Amsterdam direct met LΓ­o zijn doorgevlogen naar Ibiza. Zonder Jorik dus.

Het management ontkent de geruchten namens Lil Kleine echter desgevraagd. “Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus.”

Voorlopig worden de geruchten dus ontkent. Maar vaak is het toch: waar rook is, is vuur…

Zijn Lil Kleine en Jamie Vaes uit elkaar? Hun Insta-accounts doen vermoeden van wel:

View this post on Instagram

Back in town πŸ‘ΆπŸΌ

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

Bron & beeld: RTL Boulevard, RTL Nieuws