Skip to main content

Lil’ Kleine zat vorige week 3 nachten vast toen er beelden naar buiten kwamen waarop te zien was hoe hij zijn vriendin Jaimie Vaes mishandelde. Het OM gaat maandag in hoger beroep, waarmee ze hem weer in de gevangenis willen krijgen. Alleen zal hij opgepakt moeten worden in Spanje als hij niet op tijd terugkomt van zijn toevlucht.

Terug de cel in?

Volgens misdaaddeskundige John van den Heuvel zou het heel dom zijn van Lil Kleine als hij niet direct terugkeert naar Nederland als het OM bekend maakt dat hij weer de cel in moet.

John geeft gelijk aan wat zijn verwachtingen voor volgende week zijn: “Als hij terug naar de cel moet, dan verwacht ik eigenlijk dat hij terugkomt of dat er een verzoek zal worden gedaan aan de Spaanse autoriteiten om hem daar op te pakken en hem naar Nederland te sturen.”

‘Hij kan moeilijk onderduiken’

Op de vraag of Lil’ Kleine opgepakt kan worden door de Spaanse politie zegt John het volgende: “Dan moet er een arrestatiebevel naar Spanje, maar die jongen zal toch niet zó dom zijn om als hij terug moet komen om in voorlopige hechtenis te gaan, dat hij in Spanje zou onderduiken ofzo? Ik weet het niet, maar dat zou niet heel slim zijn.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: YouTube

Leave a Reply