Lil Kleine krijgt werkstraf van 120 uur geëist! Dropt album ‘Ibiza Stories’

Lil Kleine

Vandaag was de rechtszaak wegens mishandeling van start gegaan tegen Lil Kleine. Hij zou in 2019 met twee mannen een andere man hebben mishandeld. Zelf was hij niet aanwezig in de rechtbank. Het OM eist 120 uur werkstraf. En dit allemaal op de dag dat Kleine zijn nieuwe album Ibiza Stories uitbracht.

Mishandeling

Het slachtoffer zou door Lil Kleine en twee mannen zijn mishandeld op het Rembrandtplein in Amsterdam op 6 december 2019. Hij zou door de drie mannen zijn vastgehouden, vervolgens zijn geschopt en in het gezicht geslagen. De ruzie zou zijn ontstaan doordat de man tegen zijn verloofde Jamie Vaes aanstootte. Hierop wilde Lil Kleine een excuses maar dat zou het slachtoffer te denigrerend vinden. Daarna brak de hel los.

Werkstraf Lil Kleine

Tegen Lil Kleine is er een werkstraf geëist van 120 uur. Ook de twee medeverdachten waren niet aanwezig maar kregen ook werkstraffen van 120 en 150 uur. Een man zou zelfs 2 weken de cel in moeten wegens eerdere geweldsincidenten. Lil Kleine ontkende dat hij zou hebben geslagen maar op camerabeelden is hij ook trappend te zien.

Ook zou het slachtoffer een verklaring hebben gegeven. “Ik werd aangewezen, toegetakeld en weggejaagd of het dagelijkse kost voor ze was’, schreef hij. Hij zou verwonden aan de mishandeling hebben overgehouden.

Album Ibiza Stories

Lil Kleine bracht tegelijkertijd vandaag ook zijn nieuwe album uit getiteld Ibiza Stories. Een verwijzing natuurlijk naar de vele geruchten en drama in 2021 op Ibiza tussen hem en Jaimie.

Bekijk de video over de zaak en beluister Ibiza Stories titeltrack hier:

Bronnen: Youtube, RTL Boulevard