Lil Kleine legt jarenlange ruzie met zijn moeder eindelijk bij

Lil Kleine

Lil Kleine had jarenlang geen contact meer met zijn moeder na een knallende ruzie. Op Instagram plaatste Babette Verhoef een foto van haar en haar kleinzoon Lío .

In een interview met Johnny de Mol zei Kleine vorig jaar nog dat hij niet dacht dat het ooit goed zou komen tussen hem en zijn moeder, omdat ze hele erge dingen met hem had gedaan als kind. ”Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind”, zei Jorik. ”Ik heb dat op een jonge leeftijd al afgesloten. En ik ben daar misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij.”

Daar lijkt dan toch verandering in gekomen te zijn. ”Gisteren was wel een heel bijzondere dag,” schrijft Babette. ”Ik leerde niet één, maar twee kleinkinderen kennen. In de ochtend werd prachtige Sophia geboren, dochter van mijn oudste zoon Nout en schoondochter Sarita , maar in de middag, bij mijn tweede bezoek liep ik tegen dit kereltje aan; mijn kleinzoon Lío van zoon Jorik en schoondochter Jaimie.”

Bekijk de post van de moeder van Lil Kleine hier: