Skip to main content

UPDATE (ANP) – Lil Kleine moet toch weer de cel in omdat hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn verloofde. De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam heeft maandag besloten dat hij veertien dagen vast moet blijven, nadat het Openbaar Ministerie twee weken geleden in beroep ging tegen het vrijlaten van de rapper.

Lil Kleine cel in

De 27-jarige artiest, wiens echte naam Jorik Scholten is, werd twee weken geleden opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Na drie nachten in de cel besliste de rechter-commissaris dat zijn voorarrest werd geschorst. Het OM vond echter dat voldoende ernstige bezwaren waren hem langer vast te houden.

Rechtbank

De rapper kwam maandag rond het middaguur samen met zijn advocaat Nienke Hoogervorst naar de rechtbank, waar diverse media hem opwachtten. Na ongeveer een uur verliet hij het pand weer in afwachting van de beslissing.

————————————————————————————————-

Lil Kleine terug in Nederland

Kleine was bij de rechtbank aanwezig vanwege het beroep dat het Openbaar Ministerie heeft aangetekend tegen zijn vrijlating. Te zien is hoe hij met Nienke Hoogervorst bij de rechtbank aankomt. Hij zegt echter geen woord tegen de aanwezige journalisten.

Transavia

Opvallend genoeg vloog hij met de Economy Class Transavia maatschappij, zo weet Life of Yvonne te melden. Normaal zien we Kleine natuurlijk altijd in super luxe vliegtuigen met Business Class vliegen of zelfs private jets.

Rechtbank

Eerder klonk het: “Lil Kleine heeft zojuist weer de rechtbank verlaten, vertelt een collega die ter plekke is mij. Vermoedelijk heeft de rechtbank besloten dat hij het proces op vrije voeten mag afwachten”

Het OM was in beroep gegaan tegen de beslissing van de rechter om Kleine vrij te laten. Ze menen dat er voldoende ernstige bezwaren zijn om hem langer vast te houden.

Bron: ANP, Kijk.nl, Instagram

Leave a Reply