Skip to main content

Lil Kleine lijkt niet meer zijn mond te houden. Na de heftige mishandeling van Jaimie Vaes, verdween hij zowat van de aardbodem en hield zijn kaken stijf. Maar in een nieuw nummer ‘Herinnering’ met Boef. Hij sneert keihard naar haar.

Vreemdgegaan?!

Lil Kleine haalt uit naar haar over dat ze vreemd ging. Met wie dit precies is geweest, is niet duidelijk. “Toen ik in mijn cel opgesloten zat, hoorde ik dat je met een gozer was. Ik zeg je eerlijk, voel me zo genakt. Maar ben niet boos op dat, nee ik sta boven dat”, luidt de tekst. “Vreemdgaan is wat je van mij verwachtte, maar zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.”, sneert hij.

Geheimen

Eerder nam hij het haar kwalijk, dat hij zijn zoon Lío niet meer heeft gezien. Hij laat haar ook duidelijk in het nummer weten, dat zij hem ermee heeft. “Bovendien heb ik nog zoveel sh*t op jou, maar die dingen laat ik ook niet zien.”

Eerder zouden dit soort geruchten al naar buiten zijn geweest, dat Lil Kleine over gevoelige informatie beschikt, wat schadelijk voor haar zou kunnen zijn. De rapper heeft verder geen woord gerept over de mishandeling. Eerder dit hij wel een statement, dat hetgeen gezonde relatie was en dat er vanuit beiden het slechtste naar boven kwam.

Bekijk het verhaal hier:

Lil Kleine

Bron: Ditjesendatjes