Skip to main content

Lil Kleine heeft voor het eerst gesproken na de video met Jaimie die zoveel stof heeft doen opwaaien. Kleine geeft toe dat de geruchten waar zijn over professionele hulp.

Lil Kleine in Thailand

Hij is in Thailand waar hij een therapie tegen agressie zal volgen en belooft zijn leven te beteren.

Zijn verhaal: “Na een hele lange tijd niets van mij gehoord te hebben, wil ik op deze manier even iets van me laten horen. Ik zie in dat ik veel te lange tijd op een ogenzonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd en dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon.

Professionele hulp

Kleine gaat verder met “Dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en heb gekwetst, en dat had nooit mogen gebeuren”, vervolgt hij. “Ik zie ook in dat wat er gebeurd is, fout is en dat daar hulp voor nodig is. Professionele hulp.”

“Ik weet dat het een hele lange weg gaat worden, maar ik ga er met volle moed tegenaan. De afgelopen tijd ben ik niet het voorbeeld die ik wil zijn voor mijn zoontje, voor de jeugd en alle mensen die naar mijn muziek luisteren. k wil dat jullie weten dat ik jullie heel erg mis, heel erg. En dat ik van jullie houd en jullie snel hoop te zien.”

Bekijk hieronder de Lil Kleine video boodschap:

Bron: Instagram

Leave a Reply