Skip to main content

Lil’ Kleine is sinds zijn vrijlating niet meer gezien in Nederland, en dat klopt want hij is het land uit gevlucht naar Marbella.

Afgelopen week

Vorige week werd Lil’ Kleine aangehouden vanwege de mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Drie dagen later werd hij weer vrijgelaten in afwachting van het onderzoek. Het Openbaar Minsterie is in hoger beroep gegaan en wilt dat hij langer vast blijft zitten. Verder is er nog geen duidelijkheid of hij dan ook daadwerkelijk weer de cel in zou moeten.

Vermaakt zich in Marbella

Meerdere bronnen bevestigde al dat Lil’ Kleine in Marbella zou zitten. De ontvluchting zou maar van korte duur zijn de rapper moet namelijk volgende week weer terugkomen.

‘Ik zal maar niet zeggen met wie’

Voor nu vermaakt Lil’ Kleine zich in ieder geval nog even in Marbella. Life of Yvonne deelde onder andere beelden van de rapper die aan het genieten is op een terras. In vervolg van het delen van de beelden zegt Yvonne: “Ik zal maar niet posten met wie hij daar zit.”

Met wie Lil’ Kleine zijn problemen in Nederland is ontvlucht is dus niet duidelijk, maar het zou zomaar een ‘nieuwe liefde’ kunnen zijn.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Instagram

Leave a Reply