marthoogkamer

Mart Hoogkamer krijgt bierdouche in Beckum! 'Ik geef jullie 1 waarschuwing' (Video)

Link in biomei 06 2022, 9:59
Zanger Mart Hoogkamer heeft zijn optreden zondagavond tijdens de Pinksterfeesten in Beckum na amper tien seconden afgebroken. Hoogkamer verliet het podium nadat drie bekers bier vanuit het publiek vlak voor hem op het podium waren beland.

Bekertjes Bier

Via Dumpert gaat er een video rond waarop te zien is hoe Mart aan het begin 1 van zijn bekendere nummers: 'Ik ga Zwemmen' het publiek toespreekt "Niet doen, niet doen, niet doen, anders ga ik er vanaf" . Binnen 10 seconden maakte hij die woorden waar "Later jongens, later!" en verliet hij geïrriteerd het podium.
Pascal Ottink, voorzitter Pinksterfeesten Beckum, had er geen woorden voor. "Het gaat om drie bekertjes bier. De gooiers hebben we in de kraag gevat en het bier heeft Mart Hoogkamer niet eens geraakt. Morgenmiddag hebben we een gesprek met het management. Meer valt er nu niet over te zeggen, behalve dat heel Beckum zwaar teleurgesteld is in deze zanger. Mart Hoogkamer hoeft zich hier nooit meer te vertonen. Had hij ons even de kans gegeven, dan hadden we dit zo met elkaar opgelost.”

Wegrijden

De organisatie van het feest deed alles om Mart toch nog te laten optreden. Maar dit wilde/mocht hij echt niet meer. Zijn manager gaf daarbij ook de koude schouder toen de organisatie bij zijn auto stond. De vraag of het geld teruggestort kon worden viel dan ook niet bepaald goed. "Als jullie daar blij en gelukkig van worden, dan storten we het geld netjes terug.” Daarna vertrokken de twee uit Beckum.

Kosten optreden

In totaal zou de komst van de zanger de organisatie tussen de 7000 en 8000 euro hebben gekost. Dat bedrag werd van te voren aan Mart uitbetaald en de kans is daarmee groot dat de organisatie het geld niet terug krijgt.

Bekijk de beelden hieronder:

img 6215 473x1024
img 6216 473x1024
Bronnen: AD, Instagram