nasrdinjanroos

Nasrdin Dchar haalt keihard uit naar Roddelpraat, Roddelpraat reageert!

Link in biojan 13 2022, 12:05
Nasrdin Dchar, beter bekend als 'Potlood', is helemaal klaar met het platform 'Roddelpraat' van Dennis Schouten en Jan Roos. In een verklaring op Instagram haalt de acteur dan ook hard uit naar het tweetal.

'Waar is je waardigheid?'

"Het is zo verdrietig dat we in een tijd leven waarbij zoveel mensen blijkbaar kijken naar racistische, vrouwonvriendelijke, respectloze en talentloze drek wat dit programma is ." Nasrdin vervolgt: "Het lijkt wel alsof we dingen normaal gaan vinden, die niet normaal zijn. En natuurlijk zal er weer met de vlag van 'vrijheid van meningsuiting' gezwaaid worden. Maar waar is de waardigheid gebleven?"

Reactie Roddelpraat

Ook Roddelpraat zelf is het bericht van Nasrdin niet ontgaan. Zij reageerde ook al vrij snel op de post van Nasrdin. "En alleen maar om je eigen clan. Want we hebben nooit eerder iets van Nasrdin gehoord. Niet toen we grappen maakte over Chinezen, dove mensen, Afrikanen, dikke mensen, LGHBTIQ+, Wilfred Genee, VMBO’ers, Tukkers, kaasboeren, zure feministen en ga zomaar nog een half jaar door. Nooit iets van deze actreutel gehoord. En nu opeens zijn wij racisten omdat we iets over Marokkanen zeggen, wat overigens in de rassenleer geen ander ras is. Maar goed, dat doet er niet toe."

Bekijk de beelden hieronder

whatsapp image 2022 02 10 at 51703 pm 709x1024
Bekijk de uitzending hier
Bronnen: YouTube, Instagram