Skip to main content

Twee lldl senioren kunnen hun geluk niet op, want ze hebben elkaar dankzij het programma helemaal gevonden. In Lang Leve de Liefde gaan twee mensen met elkaar op date in een huisje. Ze moeten daar 24 uur met elkaar doorbrengen en besluiten dan aan het eind of ze elkaar beter willen leren kennen of niet.

De wat oudere Koos en Marga hebben vanaf het begin een klik met elkaar. De seniore vrijgezellen hebben het ontzettend gezellig met elkaar. Zo gezellig zelfs, dat ze ’s avonds met elkaar het bed induiken. Het verloopt allemaal niet zo soepeltjes, maar daar kunnen ze beide om lachen. Als ze de volgende ochtend samen aan het ontbijt zitten, vliegen de hartjes uit hun ogen.

Een ander stelletje dat gevolgd wordt in dezelfde aflevering, heeft het dan weer helemaal niet leuk met elkaar. Een grappig contrast om te zien.

LLDL senioren

In Lang Leve de Liefde komen er een hoop setjes voorbij die niet altijd even gewaagd zijn aan elkaar. Dat zorgt regelmatig voor hilarische televisie. Op het internet worden grappige fragmentjes gedeeld. Veel mensen geven dan weer commentaar over wat zij van de deelnemers vinden. Ook programma’s als First Dates en Married at first Sight zijn erg populair.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: YouTube

Leave a Reply