Maakt Khabib een UFC-comeback?! Manager deelt onthullende tweet!

Na zijn overwinning op Justin Gaethj, maakte Khabib Nurmagomedov bekend dat hij stopt met zijn carrière. De Russische MMA-vechter reageerde begin deze week uitgebreid op zijn vertrek uit de UFC en leek absoluut niet open te staan voor een comeback. Maar misschien dat daar toch verandering in komt, zo blijkt uit een tweet van Khabib’s manager.

Na het overlijden van zijn vader, wilde Khabib niet langer doorgaan met vechten. Hij beloofde zelfs aan zijn moeder dat het gevecht tegen Gaetjhe zijn laatste zou zijn. Veel fans waren enorm teleurgesteld, maar misschien zit er tóch een comeback aan te komen!

Manager plaatst onthullende tweet

De manager van Khabib, Ali Abdelaziz, kwam namelijk met een onthullende tweet. ‘30-0′, plaatste hij 10 november op Twitter. Hoe kort dit berichtje ook is, er zit een hele krachtige boodschap achter: met ’30-0′ verwijst Abdelaziz namelijk naar de winst/verlies verhouding waar de Russische vechter zo dichtbij is. En dat leidt tot heftige geruchten op social media; gaat Khabib een UFC-comeback maken!?

Vechten voor zijn vader

Volgens verschillende media lijkt dit inderdaad het geval te zijn. Meer dan eens wordt er gezegd dat Abdelaziz met zijn tweet bevestigt dat Khabib in elk geval nog één keer het gevecht aangaat in de UFC. En niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor zijn vader, zo gaan de geruchten. Het was namelijk zijn vader’s droom dat zijn zoon bij 30-0 zou stoppen met zijn carrière.

Alles wijst er dus op dat we Khabib weer zullen terugzien. Zodra zijn comeback officieel bevestigd is, hoor je het van ons!

Bron: manners, Twitter

Lees ook: