Skip to main content

Er is een discussie losgebarsten over Maan in een strak yoga pakje op TV. Stephanie Hoogenberk, LINDA-columnist, vindt Maan een grote aansteller. Dat zegt ze in haar podcast over de aflevering van haar in Beau. Velen menen dat Stephanie jaloers is.

Grote aansteller

In de serie Lago di Beau komt Maan de Steenwinkel ook voorbij. Beau interviewt bekende collega’s aan het Comomeer. Stephanie Hoogenberk vertelt in haar podcast, De Shitshow, dat ze Maan een grote aansteller vindt en al vanaf de eerste minuut irritant vond.

“Maan komt op bezoek bij het Como. Nou, ze vindt het gewéldig, práchtig. ‘Oh wat is het hier mooi.’ En dan gaat ze met Tijl Beckand. Echt iemand waarvan je denkt: is er nog iets dat we van hem moeten weten?”

“Maan is een ongelooflijke aansteller. Iedereen zegt: ‘Wat is dat toch met Maan?’ Nou, dat is het punt: ze is een ongelooflijke aansteller. Ze is niet echt. Ze ziet er hartstikke goed uit, ze schijnt ook nog intelligent te zijn want ze heeft gymnasium gedaan en ze kan goed zingen, maar ze stelt zich aan.”

Maan achterste

Volgens Stephanie heeft Beau de volgende opdracht meegekregen: “Probeer op een of andere manier gewoon een mooi shot te krijgen van Maan in een yogapak.”

Dat is gelukt, zegt ze. “Op een gegeven moment gaat ze yoga doen en dan zie je haar billen zo in dat yogapak. Ook daarvan zie je dat ze zich op die manier aan de camera toont zodat alles goed te zien is. Er is heel goed over nagedacht hoor. Dat is dan voor de mannelijke kijkertjes. Het is totaal absurd. Alles hieraan is totaal absurd.”

Reacties ‘Mogelijk jaloers’

De discussie is o.a. op facebook en Twitter losgebarsten. O.a. Presentator Luuk Ikink snapt niet van waar alle ‘Maan-haat komt. “Gek toch, dat Maan wel continue op haar uiterlijk en kleding mag worden bekritiseerd, terwijl we dat bij andere vrouwen niet ok vinden. Er is elke week wel weer iemand anders die zich stoort aan haar verschijning.”, schrijft ze op Twitter.

Bekijk hieronder beelden van Maan in het programma en de reactie:

Bron: Twitter, Youtube Reddit

Leave a Reply