Skip to main content

Een van de grootste evenementen van het jaar in Nederland is eigenlijk wel “Vrienden van Amstel Live. Volgens nieuwe geruchten gaan verschillende artiesten daar lekker los met elkaar zo tussen de shows en repetities in. Onder andere zangeres Maan en Simon Keizer (ja die van Nick en Simon), beleefden wilde backstage.

Vrienden van Amstel Live

Vrienden van Amstel Live is een gevestigde naam in Nederland en vind al vele jaren jaarlijks plaats in Ahoy Rotterdam. Onder het biermerk Amstel treden ’s Nederlands grootste en populairste artiesten (samen) op voor een enorm publiek. Namen die onder andere de laatste jaren op de bühne stonden voor Vrienden van Amstel zijn: Ronnie Flex, Snelle, Guus Meeuwis, Frenna, Blof, Nick en Simon en dus Maan. Maar blijkbaar blijft het niet alleen bij liedjes zingen. De artiesten maken het achter de coulisses schijnbaar ook heel gezellig…

Bezemkast

De mensen achter Instagram account @Juicechannel hadden contact met een werknemer van Vrienden van Amstel Live die vertelde over onder meer Simon Keizer en Maan. Zo zou Simon vaak vrouwen meenemen naar zijn hotel. Daar hing hij ‘m dus regelmatig buiten de pot. En dat terwijl vrouwlief hoogzwanger was. Bovendien is de oud Voice-coach niet onbekend met grensoverschrijdend gedrag. Ongepaste seksuele opmerkingen richting de vrouwelijke werknemers van productie kwamen veel voor. Maan bleek daarentegen iets discreter. Zij zou een bezemkast ingedoken zijn met Freek (van Freek en Suzan).

Bekijk hier de beelden:

Bron: IG Youtube

Leave a Reply