Skip to main content

Maan en haar vriend Karel van de Nederlandse band Goldband delen niet alleen de passie voor muziek, maar ook een avontuurlijke kant die soms de grenzen opzoekt. Het is geen geheim dat de mannen van Goldband af en toe drugs gebruiken, zoals te zien is in de video hieronder. Maar nu blijkt dat Maan zich ook geregeld laat gaan en haar eigen grenzen verlegt.

Maan over drugsgebruik

Op de cover van de Nederlandse Vogue stralen Maan en Karel met een prachtige foto. De twee zijn in een openhartig interview daarnaast open over hun drugsgebruik. Maan zegt: “Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken. Ik kijk wel uit, omdat ik niet wil dat mensen het zien als ik volledig onder invloed ben. Toch denk ik weleens: boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.”

Karel

Karel schrijft het niet onder stoelen of banken dat hij weleens drugs gebruikt. Volgens hem doet íedereen het. “Tuurlijk, we geven geen goed voorbeeld”, legt Karel uit. Hij zegt dat het wel meevalt hoeveel hij gebruikt: “Maar wij delen dat filmpje niet zelf. De media melken het uit. Echt, ons gebruik is niet extreem.”

Maan over verliefd worden op Karel. “Ik werd bij Karel verliefd op de manier waarop hij naar de wereld kijkt, met die bruine glinsterogen. Dit gevoel heb ik nooit eerder voor iemand gehad.”

Bekijk hier de veelbesproken video en meer van Maan & Karel

Bron: Shownieuws, Vogue, IG