Makeup artist Jaysira Ravenberg (34) overleden na ongeluk

Verschrikkelijk nieuwsbericht over een bekend persoon in de NL hiphop/urban scene. De populaire Makeup artist Jaysira Ravenberg is overleden aan een ongeluk.

Ongeluk

De eerste berichten over de oorzaak melden een tragisch ongeval in Ghana. Het zou gaan om een auto ongeluk, zo meldt Marwa Juice. Meer info ontbreekt nog, maar mocht dat beschikbaar komen zal er een update volgen.

Jaysira

Jaysira was naast makeup artist ook bekend als influencer, entrepreneur en artiest, ze werkte o.a. samen met Geechi van De Fellas in een paar videoclips. Een aantal van haar video’s zijn hieronder te bekijken.

Ze was ook heel open over plastische chirurgie en heeft daar meerdere eerlijke vlogs over gemaakt en interviews over gegeven, o.a. over BBL. Dit om jonge meisjes te waarschuwen voor de gevaren middels haar eigen ervaringen.

Berichten

Mensen zijn inmiddels massaal berichten aan het plaatsen onder de laatste Insta Live post van Jaysira. De NL hiphop scene is natuurlijk totaal in shock. O.a. Boef kan het tragische nieuws niet geloven, hij meldt “rust zacht”.. Royston Drenthe meldt: We lost a real one 💔 R.I.P queen👑.. meer dan sprakeloos, jij had dit niet verdiend❤️

Anderen delen persoonlijke herinneringen zoals deze: We spraken elkaar een maand geleden nodig over mijn moeders boek. Je was een drukke dame bezig met haar doelen bereiken. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte. Rust zacht lieve Jaysira 💕 God toke his angel back..

Bekijk hieronder het nieuwsbericht, reacties, de laatste post en meer van Jaysira:

Jaysira over operaties, BBL, en de gevaren ervan:

De laatste post van Jaysira

Bron: Instagram, Twitter, Youtube