Man laat zich expres twintig keer flitsen in auto baas maar vergeet één ding!

Sommige mensen hebben het écht niet op hun baas en gaan wel heel ver om hem een hak te zetten. Zo ook deze 23-jarige Duitser uit Engelskirchen. Hij had zo’n pesthekel aan zijn baas, dat hij diens auto pakte en zich vervolgens opzettelijk twintig keer liet flitsen door snelheidscamera’s. Maar helaas vergat hij één belangrijk detail…

De man haalde een door zijn baas geleaste Ford Fiesta uit de garage en stoof ermee weg. Hij vloog met snelheden tot 127 kilometer per uur over een weg waar 70 kilometer per uur de maximumsnelheid is. Maar dat was voor deze werknemer nog niet genoeg.

Gekke bekken en kebab

Vervolgens reed hij namelijk twintig keer opzettelijk langs een flitspaal terwijl hij zijn middelvinger opstak, gekke bekken trok en broodjes kebab at. Alhoewel je zou denken dat de politie direct achter hem aankwam, konden ze niks doen. Het leasecontract – dat op naam van het bedrijf van zijn baas stond – was door een verhuurbedrijf verstrekt dat inmiddels gestopt was met zijn activiteiten.

Geen rijbewijs

Toch kon zijn dollemansrit niet eeuwig doorgaan, want de man vergat namelijk één belangrijk detail. Toen de Fiesta toevallig werd ontdekt door een medewerker van het stadsdeelkantoor, werd hij opgepakt. En wat bleek; meneer bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Ai!

Twintig bekeuringen

Schijnbaar had de man niet door dat de bestuurder in Duitsland altijd een boete krijgt en niet de eigenaar van een auto. Omdat hij op de foto’s duidelijk herkenbaar was, moet hij alle twintig bekeuringen zelf betalen. Van welk geld is nog maar de vraag, want hij zal na zijn stunt vast geen baan meer hebben.

Bron: AD

Lees ook: