Skip to main content

Een man uit New Jersey is wel heel erg ver gegaan om zijn ex-vriedin terug te winnen. Volgens website World New Daily Report zou hij plastische chirurgie hebben ondergaan en zijn naam hebben veranderd om vervolgens zijn ex weer te kunnen daten.

De 40-jarige James Mack uit Camden werd in 2017 veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar, voor het lastig vallen van zijn ex, Sarah Lopez, maar na zijn celstraf wwas hij nog niet over haar heen. Om zijn contactverbod te omzeilen, liet hij zijn uiterlijk en zijn naam naar Jason Monroe veranderen om haar weer te kunnen benaderen.

Zijn plan bleek succesvol toen de twee elkaar ’toevallig’ ontmoetten bij in de sportschool en ze begonnen weer te daten. Sarah vertelt: “I just saw a handsome guy who had exactly the same tastes as me in terms of music, movies, food… everything. It seemed like a match made in heaven, a gift from life to compensate for all I had endured.”

Ze beleefde een aantal fantastische weken met haar ‘nieuwe’ vriend, maar toen begon ze nattigheid te voelen. “I sometimes thought he knew too many things about me, my family and my friends. Then this morning, he accidentally made a comment about when we first dated, and I realized who he really was.”

Zodra ze het bedrog ontdekt had, belde ze de politie en ging hij er vandoor. Een half uur later kon hij worden aangehouden.

Vind je dit verhaal iets te mooi om waar te zijn? Dat zou kunnen, het internet staat vol met onzin. Toch blijken juist de sterkste verhalen vaak waar te zijn…

Deze vrouw liet plastische chirurgie uitvoeren om op haar zus te lijken en haar verloofde te kunnen afpakken:

https://www.youtube.com/watch?v=XeqQttGoHcA

Leave a Reply