Man rijdt geleende peperdure Lamborghini tegen een muur! Slaat op de vlucht! (Video)

Een Lamborghini lenen om hem vervolgens total loss te rijden, het lijkt bijna een trend te worden. En niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje. De man in onderstaande video leende zijn peperdure Lambo uit aan een vriend, niet wetende dat hij hem terug zou krijgen als verkreukeld chipszakje

Als er één ding is waar deze man spijt van heeft, is het wel dat hij zijn geliefde Lambo heeft uitgeleend. Niet alleen reed zijn vriend de auto tegen een muur, hij probeerde er vervolgens ook nog eens vandoor te gaan.

Bestuurder vlucht weg

Op onderstaande video is te zien dat de groene Lamborghini Huracan Performante keihard tegen een muur gecrasht is in het Spaanse Huelva. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk precies gebeurd is, maar volgens de lokale media vluchtte de bestuurder, samen met een andere passagier, direct na de crash weg.

Opgepakt in het ziekenhuis

Helaas voor de bestuurder wist de politie hem op te pakken in een nabijgelegen ziekenhuis. Zowel de man als de passagier hadden alleen wat lichte verwondingen opgelopen. Een wonder, aangezien de auto een compleet wrak was. Volgens de bestuurder had hij de auto geleend van zijn (arme) vriend.

Roekeloos rijgedrag

De bestuurder wordt nu onderzocht wegens roekeloos rijgedrag, nadat bleek dat hij veel te snel met de Lambo reed. Waarschijnlijk verloor hij daardoor de controle over het stuur, waarna hij tegen de muur crashte. Einde vriendschap.

Bekijk de heftige crash op onderstaande beelden:

Bron: Unilad, YouTube, Huelva24

Lees ook: