Man die spijt heeft van tattoo verwijdert deze met schuurmachine

tattoo

Tegenwoordig lijkt het bijzonderder wanneer je helemaal geen tatoeages hebt, dan wel. Niet zo gek dat er dus ook genoeg mensen rondlopen die achteraf spijt hebben van hun nieuwe plakplaatje. Deze man kwam zelf met een oplossing om zijn tattoo te verwijderen.

Een spelfout, de naam van een liefde die kapot is gegaan, een misgelopen kampioenschap van je favoriete voetbalclub of een iets té impulsieve actie tijdens een dronken vakantie in Lloret de Mar, de redenen voor het zetten van een tattoo waar je later spijt van krijgt zijn eindeloos. Het achteraf laten weghalen van een taoeage is echter een stuk lastiger en duurder dan het zetten ervan. Tenzij je met een creatieve oplossing kunt komen natuurlijk, zoals in het geval van deze man.

In plaats voor een dure laserbehandeling te kiezen of er iets over de oude taoeage heen te zetten, besloot de man, vermoedelijk na het nuttigen van een biertje of wat, de schuurmachine uit de kast te halen en de tattoo hiermee te lijf te gaan. Dat dit ‘don’t try this at home’is, lijkt duidelijk.

Check de man die zijn tattoo weghaalt met een schuurmachine hier:

Bron & beeld: Clint.be, VKMag

Heb je een kale kop? Dan is een van deze hilarische tattoos wel wat voor jou!