Skip to main content

Marco Borsato heeft voor het eerst na maanden van stilte iets van zich laten horen. Dit nadat het OM bekend maakte een strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar de verdachten van The Voice of Holland.

Aangifte?

Marco kreeg een aangifte tegen zich, maar deze gaat over een slachtoffer uit de privé-kring en niet een slachtoffer van The Voice. Er was geen aangifte rondom The Voice. Marco is echter wel één van de vier personen waar het OM dus werk van gaat maken. Nu heeft Marco hierop gereageerd.

Marco Borsato verbreekt stilte

Via zijn advocaat zegt Marco nu o.a. dat hij strijdlustig is om onschuld te bewijzen. Evert Santegoeds die hem sprak zegt: ,,Dat er nu ook in de Voice-zaak aangifte tegen Marco gedaan zou zijn is nieuw. Vorige maand heeft het Openbaar Ministerie nog laten weten dat er tegen Marco geen aangifte lag. Dat zou dan echt iets van de laatste weken moeten zijn”

,,Zijn advocaat heeft lang met Marco gesproken. We hebben hem nooit meer gezien sinds deze affaire is losgebarsten, maar vanmorgen klonk hij kennelijk wel strijdvaardig toen hij zijn advocaat aan de lijn had.”

Marco spreekt

Marco zou het volgende hebben gezegd: ,,Hij zegt: ‘Ik heb honderden mensen opgeleid tijdens mijn jaren bij The Voice. Ik weet niet wie er aangifte heeft gedaan, maar ik weet wel dat als die z’n verhaal doet, ik mijn verhaal er tegenover zal stellen, want ik hem me nóóit schuldig gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag’. Dat is de eerste reactie van Marco in heel lange tijd.”

Bekijk hieronder het item en Marco’s reactie:

Bron: Telegraaf, DenD

Leave a Reply