Skip to main content

Marco Borsato is weer terug op social media. Er verscheen gisteren voor het eerst sinds het schandaal rondom The Voice een nieuwe foto van de zanger op social media. Vermoedelijk vond hij de foto zelfs toch niet zo leuk, want inmiddels is de foto weer verwijderd.

Shoppen wandhaard

Sinds het The Voice-schandaal hoorde we een hele lange tijd niets van de zanger. Toch besloot hij gisteren een nieuwe wandhaard te gaan scoren bij een winkel in Heemskerk.

Na het kopen van de wandhaard leek het de winkelmedewerkers een leuk idee om een foto te maken met Marco. Maar Marco had vermoedelijk niet verwacht dat zijn social media stilte hiermee zou worden verbroken.

Foto verwijderd

“Gezellig! Marco Borsato kwam bij ons langs in de showroom en heeft een hele gave vuurtafel gekocht met een wandhaard!”, schrijft de winkel op Instagram met de foto van Marco erbij. Even later werd de foto alweer dor het bedrijf verwijderd. Mogelijk omdat Marco dat toch fijner vindt.

Strafrechtelijk onderzoek

Het Openbaar Ministerie zal binnenkort een strafrechtelijk onderzoek in gaan stellen naar de vier verdachten in het The Voice of Holland-schandaal. O.a. Marco Borsato is 1 van die verdachten.

Toen Marco dat hoorde, heeft hij lang met zijn advocaat Geert-Jan Knoops om de tafel gezeten. “We hebben hem nooit meer gezien sinds deze affaire is losgebarsten, maar vanmorgen klonk hij kennelijk wel strijdvaardig toen hij zijn advocaat aan de lijn had”, zei Evert Santegoeds in een video-item van De Telegraaf.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Kijk, Instagram

Leave a Reply