Skip to main content

Onlangs deelde zanger Mart Hoogkamer dat hij zijn ‘droomhuis’ heeft gekocht met vriendin Jennifer. Hoewel veel mensen blij waren voor het stel, waren er ook veel haatreacties in de comments te vinden. Mart heeft daar inmiddels op gereageerd.

‘Mijn bekendheid doet haar niets’

Zo was in een groot deel van de reacties te lezen dat Jennifer alleen met Mart zou zijn vanwege zijn bekendheid. In een recent interview met LINDA zegt de zanger dat dat ‘onzin’ is. ‘Jen runt succesvol haar eigen kledingboetiek en mijn bekendheid doet haar niks’, stelde hij. Hiermee wil de zanger ook aangeven dat Jennifer niet bij hem is vanwege zijn geld, zoals veel mensen beweren.

Vriendin Mart Hoogkamer

In het interview vertelt Mart Hoogkamer dat hij zijn vriendin bovendien heeft leren kennen voordat hij beroemd was. Zo zou Jennifer hem op hebben gevangen tijdens één van de zwaarste periodes van zijn leven, toen zijn ouders uit elkaar gingen. ‘Ik heb daar veel verdriet om gehad en voelde me eenzaam in mijn grote appartement. Jen heeft me fantastisch opgevangen.’

Daarnaast vertelt Mart dat hij hard heeft moeten werken om Jennifer de zijne te maken. ‘Ik had wel veel doorzettingsvermogen nodig om haar voor me te winnen’, vertelt hij. ‘Pas toen we tijdens een etentje langer konden praten, is ze voor mij gevallen. Ook toen we elkaar dagelijks zagen, heb ik nog maanden moeten wachten voordat je eindelijk bij me bleef slapen. Dat was daarvoor met andere meisjes wel anders, maar Jen was het wachten méér dan waard.’

Bekijk de video

Mart Hoogkamer had onlangs last van ontstoken neusholtes, waardoor hij niet kon zingen. Inmiddels is hij gelukkig opgeknapt en inmiddels kan hij ook weer zingen.

Mart en Jennifer

Bron: LINDA Beeld: Instagram