Skip to main content

Mannenblad Playboy wil meer BN’ers overhalen om uit de kleren te gaan voor het blad. Nieuwe hoofdredacteur Niek Stolker heeft nu bij Maxime Meiland aangeklopt.

Maxime Meiland in Playboy?

Jan Dijkgraaf onthult dit in zijn podcast Nare Jongens. Heleen van Royen was eerder al benaderd, maar Maxime lijkt een stuk duurder: “Maar dan vraagt die gewoon een zak met geld en als die zak geld groot genoeg is, dan doet ze het.”

“Zo zijn vrouwen, zou je misschien denken, maar bij Maxime Meiland is dat helemaal niet zo. Omdat ik haar boek heb geschreven ken ik haar. Ik heb haar tientallen uren geïnterviewd.”

Veel Geld?

Maxime zal het niet doen volgens Jan, ook niet voor heel veel geld: “Maar ik heb het Maxime netjes voorgelegd. Zo ben ik. Ik ben niet de baas en niet de manager. Ik ben maar de tussenpersoon. Ik heb gezegd: ‘Ik zou het niet doen, los van of je het zou willen en los van het geld, gewoon niet doen.’”

Maxime zou hebben gezegd: “Zoals met alles was ze het helemaal met me eens. Ook dat ze wel naar Koffietijd, Tijd voor MAX en Humberto gaat, maar niet Playboy, rot op.”

Hieronder Maxime uit de kleren voor een ondergoed reclame:

maxime meiland
maxime meiland

Via IG, Shownieuws,

Leave a Reply