Maxime Meiland zet (nu al) mes in kledinglijn

Talpa/Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland lanceerde vorige maand haar (eigen?) kledinglijn, Monciel. De lancering ging gepaard met veel controverse aangezien een groot deel van de collectie van AliExpress afkomstig bleek. Nu, een maand later, lijkt de verkoop nog niet bepaald storm te lopen, want Maxime is al een grootschalige uitverkoop begonnen.

Grootschalige uitverkoop

Alle items die te koop zijn kunnen nu al voor 50% van de originele prijs over de digitale toonbank gaan. Is Monciel dan toch niet het succes waar Maxime op gehoopt had? Dat is niet aan de orde, laat het management aan Shownieuws weten. Volgens hen gaat het om een reguliere sale en is er verder niets aan de hand.

Sceptische comments

Toch zijn veel volgers sceptisch. In de comments onder de post van Maxime is te lezen hoe iemand reageert: “Ga je nou al alles in de uitverkoop gooien? Dat is ook niet bepaald positief lijkt mij…” Een andere volger schrijft “liever op AliExpress te kijken”. Gelukkig voor de 24-jarige zijn er ook zat volgers die blij zijn met de sale en laten weten zo snel mogelijk hun slag te slaan.

Webcammodel

Eerder deze week was Maxime ook al in het nieuws, toen bleek dat zij voorheen ambities als webcammodel had

View this post on Instagram

STOP AND SHOP! 50% korting op alle items! Link in bio

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on