Skip to main content

De familie Meiland, beter bekend als de Meilandjes, zijn weer eens het middelpunt van kritiek. Ze doen het op zich meestal, positief of negatief, best goed als ze in de aandacht staan. Nu is het echter afwachten wat er met de kijkcijfers gaat gebeuren. Het lijkt er namelijk op dat de meesten niet echt op hun nieuwe show “Chateau Bijstand” zit te wachten…

Meilandjes

Als bekende televisiefamilie moet je nou eenmaal accepteren dat je zo nu en dan een emmer bagger over je heen krijgt. In het nieuwste programma zal de familie te zien zijn terwijl ze “proberen te overleven” op een bijstandsinkomen. Zoals Juicechannel en Fawrynotsawry in hun stories laten weten, is dit soort reality tv eigenlijk een beetje passé. Daarnaast schijnen ze in een interview met Shownieuws te hebben gelogen over de productie. Zo zeiden ze dat Talpa expres geen sociale huurwoning wilde voor het programma, zodat ze het niet in plaats van een echt behoevend gezin zouden krijgen. Dit bleek echter totale onzin.

Hier pitten

Naast het liegen over de hoe de productie tot stand is gekomen, spelen ze blijkbaar ook toneel in het reality programma. Zo liet een buurtbewoner van de wijk waar ze zogenaamd zouden verblijven, weten dat ze elke avond de wijk verlaten. “Ik denk dat ze elke dag gewoon terugkomen en doen alsof ze hier pitten.”, aldus de bron van Juicechannel.

Kritiek

Ook journaliste Angela de Jong vindt de Meilandjes echt “nep”, laat ze de Mediacourant weten. Bovendien zegt ze dat ze lachen om armoede echt niet meer van deze tijd vindt. De roddelkanalen stellen deze vraag aan hun volgers. We zijn benieuwd hoe het nieuwe programma van de Meilandjes het zal doen met al deze kritiek belooft dat niet veel goeds.

.

Zie hier de story’s over de Meilandjes van Juicechannel en Fawrynotsawry:

Meilandjes
Meilandjes
Meilandjes
Meilandjes

Ook vroegen de Juice-fluencers zich af wat het publiek van de Meilandjes vindt:

Meilandjes

Bron: Instgram

Leave a Reply