Skip to main content

Op social media heeft iedereen weleens de mogelijkheid om een eigen account aan te maken en hun eigen fanbase op te bouwen. Lisa Sace en Jay Zwarts zijn daarbij een van de bekendste social media koppels. Maar er ontstond onlangs een hele TikTok drama over hen.

TikTok Jay Zwarts

Lisa Sace wordt herkend omdat zij meedeed aan het programma Ex On The Beach en Jay van Tik Tok. Zij zijn verder samen te zien in de Videoland documentaire ‘Please Hate Me’.

Dit is wet er speelt: Het is mogelijk dat mensen op TikTok live kunnen gaan en hun kijker hen een gift kunnen geven door middel van ‘Live Gifting’. Fans kunnen hun favoriete creator tijdens een live ‘diamonds’ geven. De creators kunnen die diamonds inruilen voor geld. Jay en Lisa gebruiken dan hun ‘beroemdheid’ om op deze manier geld te verdienen.

Jay Zwarts bedreigt meisje?

Maar nu wordt het koppel beschuldigd dat zij mensen zouden oplichten. Hij zou volgens de beschuldigingen zelfs zo ver gaan om de mensen die dat doen te bedreigen via social media. Er gaat nu een video viraal waarin een minderjarige, die ook geld van hem zegt te hebben gekregen, claimt door hem te worden bedreigd.

Bekijk hieronder het filmpje waar het om gaat:

/

Bron: Reality.fbi, vkmag

Leave a Reply