Memphis Depay droomt van grote rapcarrière: ‘Optreden op Lowlands’

Memphis Depay rapcarrière

Memphis Depay is als voetballer de ster bij Olympique Lyon en een belangrijke speler van het Nederlands Elftal. Memphis heeft naast voetbal echter ook andere dromen, namelijk een succesvolle carrière als rapper.

Op 27 november komt de eerste EP van de 26-jarige Moordrechter uit. In mannenblad FHM vertelt hij over zijn ambitites. “Optreden op een festival als Lowlands is wel een van mijn dromen. Ik ben meer dan alleen voetballer.”

Volgens Memphis was het jaren geleden niet gebruikelijk om naast voetbal ook een andere carrière te beginnen, maar is dat tegenwoordig veranderd. “Artiesten zijn ook niet alleen maar artiesten, maar gaan bijvoorbeeld ook acteren. Je ziet dat er veel meer kruisbestuiving ontstaat en er is veel minder gezeik over dan vroeger.”

De voetballer en rapper heeft dan ook duidelijke doelstellingen voor ogen: “Als ik kan optreden bij een Lowlands of Rollin Loud Miami, dan ga ik dat doen. Dat zijn dromen”, aldus Memphis Depay, die bovendien nog eens hoopt met Guus Meeuwis op het podium te mogen staan. “Hij staat daar elk jaar voor duizenden mensen, dus you never know. Dat zou wel echt gruwelijk zijn. Je moet groot dromen.”

Memphis Depay lanceerde al diverse tracks, die miljoenen views op Youtube hebben.

Check hier de track ‘2 Corinthians 5:7’ van Memphis Depay:

Bron & beeld: RTL Nieuws, FHM, Youtube