Skip to main content

Memphis Depay deelt graag zijn luxe leven en aankopen op social media. Van horloges tot aan peperdure auto’s. Dit keer doet hij een enorme investering voor zijn nieuwe speeltje, een dikke Maybach van Virgil Abloh.

Peperdure auto’s

Dat de voetballer een auto-liefhebber is, maakt hij wel duidelijk. Hij deel regelmatig zijn gigantische collecties op social media. Memphis Depay is al in bezit van, een donkerrode Mercedes-Maybach S 650. Ook dit model is zeer gelimiteerd en maar 300 stuks van. Eerder had hij zwarte Rolls Royce Cullinan, Mansory Rolls-Royce Wraith en een Mansory Mercedes G 63 AMG. De voetballer heeft nu weer een nieuw pareltje weten te bemachtigen en niet zomaar één.

Mercedes-Maybach

Het gaat om de gelimiteerde Mercedes-Maybach S-klasse die is ontworpen door Virgil Abloh. Depay heeft één van de 150 exemplaren. Dit was het laatste project van de ontwerper. De auto kon nog vlak voor zijn overlijden in 2021 worden afgerond.

Investering

De voetballer kan het niet laten om gelijk kiekjes van de auto te schieten. “Investment”, schrijft als caption. Dat is het zeker. Er hangt namelijk een enorme prijskaartje aan. Het exclusieve model kost rond de €500.000. Een standaard model kost €300.000.

De auto heeft een aantal aangepaste functies. Het exemplaar heeft twee tinten. De wielen en de onderkant is zandkleurig. De bovenkant loopt over naar zwart.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Kijk.nl, Pureluxe