Messi blijft bij Barcelona maar tegen zijn zin! Haalt uit naar bestuur!

Messi heeft definitief de soap rondom zijn vertrek bij Barcelona beëindigd. Hij blijft sowieso nog 1 seizoen bij de club. Maar het lijkt erop dat dit zijn laatste gaat worden.

Hij vertelt zijn hele verhaal tegenover Goal en haalt uit naar het bestuur: “Ik had na de nederlaag tegen Bayern München nergens zin in” “Ik heb de club al het hele jaar verteld dat ik wil vertrekken. Ik dacht dat mijn tijd hier voorbij was, helaas, want ik heb altijd gezegd dat ik juist hier mijn carrière wil afsluiten.”

“De voorzitter heeft altijd gezegd dat ik aan het einde van het seizoen kon beslissen of ik zou vertrekken of niet. Maar toen puntje bij paaltje kwam, heeft hij zich niet aan zijn woord gehouden. Hij hield vast aan de vervaldatum van die clausule, ondanks die vreselijke coronapandemie”

“Ik wilde onderdeel zijn van een project en prijzen winnen. Maar er is hier al heel lang geen project. Het bestuur doet maar wat.”

“Ik blijf nu bij Barcelona en mijn mentaliteit zal onveranderd blijven, hoe graag ik ook weg wilde. Het deed me pijn dat er getwijfeld werd aan mijn gevoel voor Barça. Ik zal altijd van deze club blijven houden. Maar dat ik weg wilde, daar was in mijn ogen niets mis mee. Ik was eraan toe, de club was eraan toe. Mijn vrouw steunde mij ook, met pijn in haar hart.”

“Mijn zoon Thiago hoorde allemaal dingen, ook op tv. Ik wilde eigenlijk niet dat hij hierin betrokken zou worden, dat hij gedwongen zou worden om te verhuizen, naar een nieuwe school te gaan, nieuwe vrienden zou moeten maken. Maar hij kwam huilend op me af: niet weggaan! Dat was heel moeilijk voor me.”

“Ik blijf zoeken naar nieuwe doelstellingen en nieuwe uitdagingen. En dan kan ik altijd nog terugkeren, want hier heb ik alles.”

Bekijk Messi z’n onthullende interview hieronder:

Bron: Goal, Telegraaf, Voetbalprimeur