Skip to main content

Tijdens de opnames van The Voice Kids in België zou Metejoor zijn vreemdgegaan met Julia van K3. Zijn verloofde zou hier niets van weten, maar hij heeft waarschijnlijk toch iets opgebiecht.

Metejoor

De geruchten die de ronde doen hebben gemaakt dat Metejoor is gaan opbiechten bij zijn vriendin Britt. Alhoewel de twee verloofd zijn, zou hij toch zijn vreemdgegaan met K3-Julia.

,,Kijk in mijn hart, dan vind je Britt”, schrijft Metejoor onder een intieme foto met zijn verloofde. Nu een liefdesverklaring delen is al opvallend genoeg. ,,De tekst die eronder staat, heeft hij aangepast. Er stond eerst iets van: ‘I may not go to heaven but…’, niet naar de hemel omdat hij niet trouw is geweest?”, schrijft een volger aan Yvonne Coldeweijer.

K3-Julia niet de enige

Toen het gerucht naar buiten kwam zouden Metejoor en Britt op vakantie zijn in Marbella. ,,Maar het leek niet helemaal lekker te gaan. Zij sloeg de hele tijd zijn hand van haar knie, lange gezichten… aldus de spion”, meldt Yvonne op Instagram. Ze deelt dan ook een foto van hen op vakantie. ,,Hij heeft het waarschijnlijk opgebiecht en flink moeten afzien. Vandaar het charme offensief van vanmiddag.

Er is dus meer, want volgens Yvonne zou Julia niet de enige vrouw zijn geweest met wie Metehoor afspraakjes had. ,,Ik heb gehoord van spionnen dat Julia niet de enige is met wie hij is vreemdgegaan.”

Bekijk hieronder de post van Yvonne:

Bron: Instagram, Ditjesendatjes

Leave a Reply