Skip to main content

Mia en Dion hebben opnieuw hun lied laten horen live op TV. En het is een stuk zuiverder geworden, door enkele aanpassingen. Kijkers reageren dan ook verbaasd.

Mia en Dion

Burning Daylight werd gezongen bij Khalid en Sophie te gast. Maar het viel gelijk op dat het liedje anders werd gezonden: veel meer ingetogen en intiem.

Aangepast liedje

De zanger en zangeres waren aan het werk samen met Duncan Laurence en hebben o.a. de grote uithalen die vals werden gezongen weggelaten. Deze waren namelijk nog niet erg zuiver tijdens de eerste twee optredens in o.a. Spanje.

Mensen verbaasd

Mensen reageren verbaasd, en gemengd op deze nieuwe versie. Kijkers vinden de versie te slap om de finale te halen, maar het is in ieder geval wel zuiver: Het eerste zuivere optreden van Mia & Dion is een feit. Het liedje heeft best wel wat, maar gaat Eurovisie niet overleven #KhalidEnSophie…..

Onlangs reageerde Duncan met: “We gaan ons uiterste best doen om alles op alles te zetten om dit allemaal in goede banen te leiden, zodat Mia en Dion zo relaxed mogelijk op het podium daar staan en echt gaan shinen.” Intussen gaat het repetitieproces verder, wat volgens Duncan ‘supergoed’ gaat.

Hieronder het optreden en de meningen:

Via Twitter, Shownieuws

Leave a Reply