Skip to main content

Alex Soze kennen we natuurlijk als de vlogger die viraal ging tijdens de pandemie en sindsdien een enorme fanbase heeft opgebouwd. Glory kickbokser Michael Duut deelt nu een opmerkelijk verhaal over Alex.

Alex Soze

Het is bekend dat de Groninger Alex zeker niet op zijn mondje is gevallen en over van alles zijn mening deelt, maar vooral de politie en de overheid. Dat brengt hem regelmatig in bizarre situaties.

De “Alles kan kapot” man werd o.a. hardhandig gearresteerd door meerdere agenten nadat hij ruzie kreeg met een van hen op straat. Maar de afgelopen jaren hebben we Alex ook leren kennen als een familieman met zijn dochters.

Michael Duut onthult bizar verhaal

Deze lieve kant van Alex wordt besproken door GLORY vechter Michael Duut bij Andy in de auto, die zegt dat Alex hart op de goede plek zit. Maar ook dat hij gek is, en dus niet zonder weer een bizar verhaal te vertellen over Alex.

Duut onthult dat hij op een dag Alex met een eigendom van de politie zag zwaaien, een dienstwapen. Dat gebeurde nadat de vlogger een sparring sessie tegen de kickbokser had verloren. Duut voegt er o.a. wel bij dat hij niet verwacht had dat Alex het zou gebruiken. “Hij is gek maar heeft een goed hart.”

Bekijk het bizarre verhaal en alle details hier:

Via YT IG

Leave a Reply