Skip to main content

Michella Kox is niet het type dat ergens snel ergens voor terugdeinst, zo bewees ze onlangs. De realityster kreeg en ongevraagde dickpic toegestuurd en besloot de afzender te exposen.

Michella krijgt wel vaker foto’s van mannelijke gelsachtdelen in haar inbox, en was er deze keer zo klaar mee dat ze een voorbeeld wilde stellen door een van de viezerikken zelf voor ‘lul’ te zetten. In haar Instagram Stories postte ze een screenshot van degene die het nodig vond haar zijn geslachtsdeel toe te sturen, waarin ze de foto’s de volgende keer ‘beter voor zichzelf kan houden’. ‘Mij doe je er geen plezier mee’, schrijft Michella. ‘Succes met aftrekken en een fijn weekend’, aldus Michella.

Toch blijft de man doorgaan met het maken van vunzige opmerkingen, door bijvoorbeeld te zeggen dat ze mooie borsten heeft, dus is besloot Michella het hele gesprek met gebruikersnaam en al online te zetten. Dit tot grote schrik van de man, die zegt spijt te hebben en vraagt de screenshots offline te halen. Michella is echter onverbiddelijk: ‘Zo leer je dat je zulke dingen nooit meer moet doen.’

Check de posts van Michella Kox hier:

michella kox
michella kox
michella kox

Bron & beeld: RTL Boulevard, Instagram Michella Kox, Shownieuws

Lees ook:

Leave a Reply