Wat? Is Milou na temptation island toch de mist in gegaan met verleider Jietse?

jietse milou temptation island

Wie Temptation Island heeft gekeken weet dat er een stijgende spanning ontstond tussen Milou en verleider Jietse. Tot onze grote teleurstelling bleef het daarbij, want kom op nou we hadden wel op iets meer sensatie gehoopt. Maar niet getreurd, want het lijkt er nu toch op dat ze na het programma alsnog de mist in is gegaan.

Jietse liet aan Shownieuws weten dat hij, ondanks dat hij haar een leuke meid vond, geen contact met Milou heeft gehouden omdat ze nog steeds samen was met Heikki. Maar daar kwam verandering in toen ze elkaar tegen kwamen bij een boeking. Zo verteld hij het volgende:

“We hebben wel een boeking gehad samen en daar hebben we gekust. Maar dat is ook het enige. Milou was de volgende dag terughoudender, omdat ze blijkbaar samen was met Heikki op dat moment. Dus ze is na Temptation wel in de fout gegaan met mij,” aldus Jietse.

Nog bij elkaar

Dat klinkt niet goed. Jietse laat weten dat Heikki en Milou ook even uit elkaar zijn geweest door dit incident, maar dat ze nu weer samen zijn. Hmmm interessant.. we zijn benieuwd naar haar kant van het verhaal.

Benieuwd hoe Jietse denkt over Milou? Kom er achter in de onderstaande video!