Mishandeling Lisa Sace door vriend Jay blijkt in scene gezet, mensen woedend

Mishandeling  Lisa Sace door vriend Jay blijkt in scene gezet

Mensen zijn woedend op EOTB-Lisa Sace en haar vriend Jay Zwarts. Onlangs verscheen het nieuw dat Lisa door Jay mishandeld zou zijn, maar het hele verhaal blijkt een publiciteitsstunt geweest te zijn.

Lisa Sace postte enkele weken geleden het bericht op Instagram dat zij en Jay uit elkaar waren, nadat hij haar mishandeld zou hebben. Ook doken er beelden op waarop te zien was hoe Jay werd gearresteerd, en nam hij kort daarna een video op waarin hij in tranen vertelde dat hij van Lisa hield en haar nooit pijn zou willen doen. Een week later zou Lisa hem toch weer vergeven hebben en zouden ze weer bij elkaar zijn.

Het verhaal blijkt echter een goedkope publiciteitsstunt geweest te zijn, zo meldt Youtuber en reality-insider Fawry Not Sawry op Rumag TV: “We hebben het echt over de onderkant van de samenleving. Het afvoerputje van de maatschappij. Zij hebben namelijk een mishandeling in scène gezet, puur om meer volgers te krijgen. De reden is dat er aanstaande vrijdag een nieuwe single van ze uitkomt..”

Jaarlijks hebben zo’n 200.000 mensen in Nederland te maken met huiselijk geweld. “Wat ik echt jammer vind, is dat er tegenwoordig zo een domme hersenloze mensen zijn die zo graag de media-aandacht hebben, dat ze de hele heisa rond een mishandeling faken,”vervolgt Fawry. “Er zijn mensen die echt door deze dingen gaan, die mentaal en fysiek terug op 0 moeten beginnen doordat ze écht mishandeld zijn. Dat wens ik niemand toe. Schandalig dit.”

Check de video met de onthulling over Lisa Sace en haar vriend Jay hier:

Bron & beeld: Youtube Rumag