Mocht Waylon niet naar Jinek van Bibi? “Zij heeft laatste woord”

waylon

Waylon zou eigenlijk vanavond bij Eva Jinek aan tafel zitten. Officieel zei het team van Waylon dat er vanuit de media te veel inhoud aan het gesprek was gegeven. Bij RTL Boulevard waren ze echter van mening dat dat een slap excuus was. Volgens Patty Brard was Bibi het niet met het interview eens.

Waylon bij Jinek

Volgens roddelkanaal Juicechannel zouden bronnen rondom Bibi zeggen dat ze inderdaad liever niet heeft dat Waylon bij Jinek zit. “Bibi wil namelijk het verhaal laten voor wat het is en verder kijken naar de toekomst”, aldus Juicechannel. Bibi heeft natuurlijk helemaal geen zin om het allemaal opnieuw te moeten beleven. Ze deed haar eigen verhaal al eerder op haar YouTubekanaal.

RTL Boulevard

RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink zei dat het allemaal een raar verhaal is. “Dus niet alleen Waylon, maar ook het programma Jinek heeft gezegd van: ‘Nou, laten we dit interview maar niet doen.’ Dat is toch heel raar?” Bridget Maasland is het met hem eens: “Over Nick & Simon was toch veel meer gezegd destijds en die zagen we toch ook uiteindelijk aan tafel?”. Logisch is het in ieder geval niet.

Shownieuws

Ook bij Shownieuws ging het over de afzegging van het interview. Evert Santegoeds deelde de meningen bij Boulevard: “Het is toch alleen maar heerlijk als er meer mensen kijken? Er is natuurlijk wat. Ik denk dat ze het niet eens geworden zijn over de teneur van het gesprek en het zou ook nog wel eens kunnen dat Bibi het helemaal niet wil.”

Waylon en Bibi

Bibi besloot Waylon te vergeven en ze kijkt liever naar de toekomst. Het is dus niet vrij waarschijnlijk dat Bibi uiteindelijk de knoop doorhakte.

Bekijk hieronder de beelden:

Bron: YouTube, Ditjes en Datjes