Mocro Maffia Seizoen 3 helaas niet in één keer te bingen! Achmed Akkabi reageert!

Seizoen 3 van Mocro Maffia zal eind deze maand eindelijk beginnen, maar zal helaas niet in één keer te bingwatchen zijn. Dat heeft RTL Videoland en Achmed Akkabi zojuist bekend gemaakt.

Mocro Maffia Seizoen 3

Vorig seizoen kwam er er elke dag een nieuwe aflevering uit, waardoor het seizoen na een paar dagen helemaal te bingen was. Dit jaar moeten we meer geduld vertonen.

Niet in één keer te bingen

Vanaf 29 januari zal er één aflevering per week uitkomen, elke vrijdag. Dat komt omdat ze nog bezig zijn met de afleveringen: “Er wacht nog een cadeautje op je heel binnenkort. We wilden jullie zo snel mogelijk verrassen met het derde seizoen! Omdat we nog volop bezig zijn met de afleveringen, is het daarom wekelijks te zien. Geloof ons: het wachten waard.”

Achmed Akkabi reageert

Achemd Akkabi voegt eraan toe: “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. De diehardfans staan dan ook te springen om een nieuw seizoen en we zijn heel blij dat we vanaf eind januari al kunnen starten.”

In de nieuwe trailer zien we hoe een nieuwe groep de hele stad overneemt: drugs, ripdeals en liquidaties. Romano is spoorloos en Potlood moet het in de oorlog tegen Paus het in zijn eentje tegen hem opnemen. Tatta krijgt de leiding over de organisatie van Paus, maar raakt afgeleid. En Adil worstelt in de gevangenis met een dilemma.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Bron: Youtube