Skip to main content

Monica Geuze en Rijk Hofman zijn niet langer aan het daten. Rijk heeft onthuld dat ze uit elkaar zijn, hoewel de twee afgelopen weekend juist weer bij elkaar waren en het weekend door hebben gebracht samen in een vakantiehuisje.

Tijdens dat weekend hebben ze blijkbaar besloten niet langer te daten. Ze werden gespot in een tiny house in België. De twee hebben een serieuze relatie altijd ontkend, maar het vermoeden steeg dat het wel aan was tijdens het weekend.

Monica Geuze en Rijk Hofman

Dat wordt nu officieel ontkracht: ,,Ik ben niet meer aan het daten. Ik heb natuurlijk de afgelopen tijd gedatet met iemand, ik ga er niet zoveel over vertellen. Maar wat ik wel kan vertellen, want dat is gewoon iets van mij persoonlijk, het weekend was fantastisch. Echt, het was niet normaal. En wat ik dus al eerder heb meegemaakt; na een jaar een relatie hadden we een weekend leuk, en toen na het weekend was het over.”

Date voorbij

Rijk en Monica besloten dit tijdens de terugweg: ,,Op de terugweg hebben we besloten om gewoon niet meer te daten. We zijn ook gewoon helemaal oké met elkaar.” Yvonne Coldeweijer meent dat Monica niet wil: ,,Ik denk toch eigenlijk dat Monica geen relatie met hem wil en dat Rijk zich erbij neer heeft gelegd. Ik denk wel dat hij meer wilde, maar het schiet voor hem ook niet op als zij niet wil binden. Dan is hij waarschijnlijk ook liever weer single.”

Bekijk hier de beelden:

Via Broers podcast Sam en Rijk, Yvonne IG