Monica Geuze slaat terug naar haters na deelname De Slimste Mens

Monica Geuze slimste mens

Monica Geuze was woensdagavond voor het eerst te zien als deelneemster van het KRO-NCRV-programma De Slimste Mens. Veel kijkers hadden al vanaf de eerste minuut weinig vertrouwen in een goede afloop voor de vlogster, zo lieten ze massaal op Twitter weten. Monica slaat echter terug naar de haters.

Monica wil met haar deelname aan De Slimste Mens het vooroordeel ontkrachten dat Youtubesterren niet zo slim zijn. Helaas ging ze bij een aantal niet al te moeilijk vragen flink de mist in. Zo beantwoordde ze de vraag “In welke Amerikaanse stad staat de Space Needle?” met “Hong Kong” en wist ze niet uit welk land de muziekstroom K-pop kwam, terwijl de vader van haar kind, Lars Veldwijk, in Zuid-Korea woont.

Een kijker schrijft dan ook al snel: ‘Even wat research gedaan naar de vrouwelijke deelnemer van vanavond, Monica Geuze. Ik heb er weinig vertrouwen in dat ze de volgende uitzending haalt. Ik twijfel zelfs of ze het einde van de aflevering van vanavond haalt. 🤭’

Een ander neemt het echter voor Monica op: ‘Weer typisch om Monica Geuze af te zeiken voordat ze amper begonnen is. Kijk naar haar bankrekening en dan naar de jouwe. Wie is hier nu #deslimstemens

Ook Monica is de haat op Twitter niet ontgaan, maar haar wraak is zoet. Zo verbetert ze een hater met een spelfout, en haalt ze bovendien de volgende ronde, zodat ze vandaag opnieuw te zien zal zijn!

Check wat reacties op Monica’s deelname aan De Slimste Mens en haar wraak hier:

Monica Geuze slaat terug naar haters na deelname De Slimste Mens

Bron & beeld: RTL Boulevard, SuperGuide

Check ook: