Skip to main content

Monica Geuze en Rijk Hofman zijn weer samen gezien terwijl ze lekker drankjes aan het doen waren. De twee stonden aan een bar ergens. We lijken te kunnen zien dat Mo wat shotjes achterover tikt.

Een tijdje geleden konden we de twee YouTubers ook al zien toen ze het leuk hadden samen. Toen gingen ze lekker los ook in een kroeg of club. Ze schijnen al eerder ook met elkaar “bezig” te zijn geweest.

In de podcast Broers van Sam en Rijk Hofman, bespraken ze tussen neus en lippen door hoe het zit tussen Monica Geuze en Rijk. Ze lieten niet per se weten wat er speelde, maar vonden het hilarisch dat iedereen zei dat Mo beter kan krijgen dan Rijk.

Monica Geuze Rijk Hofman

Ookal zijn Monica en Rijk bekend geworden via hetzelfde platform, Mo heeft een hoop meer volgers en fans. Zij spreekt met de dingen die ze doet, waaronder ook tv werk, veel meer doelgroepen aan. Al is Broers wel een van de meest geluisterde podcasts van Nederland. Maar dat doet de podcast van Monica en Kaj, Geuze en Gorgels, niet echt aan onder.

Dat Rijk wel een slokje lust, steekt hij niet onder stoelen of banken. Hoe vaak het in zijn content gaat over “lekker zuipen”, kan misschien zorgwekkend zijn. Gelukkig lijkt hij verder een relatief gezonde en behoorlijke gast. Mo zou het ook een stuk slechter kunnen treffen.

Bekijk de beelden hieronder:

monica geuze

Bron: Instagram

Leave a Reply