Een paar jaar geleden verruilde Monica Geuze het drukke Amsterdam voor de rust in het dorp Vinkeveen. Sindsdien voelt ze er zich helemaal thuis samen met liefje Lars Veldwijk en dochtertje Zara-Lizzy. Ze wilt hier dan ook graag blijven wonen, zelfs als Lars voor zijn voetbalcarrière naar het buitenland moet.

“Wat is het plan”

“Die droom heb ík niet, in elk geval. Het is een onderwerp dat wekelijks wordt aangekaart. Elk gesprek mondt uit in de vraag: ‘Wat is het plan?’ Dat blijft onvoorspelbaar, maar we maken lijstjes en vinken dingen af. Gaat hij in zijn eentje of gaan de kleine en ik mee? Is het voor een jaar, of voor twee of drie jaar? Is de kleine al leerplichtig? Is het te combineren met mijn werk?”

Monica zou haar eigen carrière op dít moment dan ook nooit wegcijferen voor die van Lars. Toch is het niet iets wat de vlogster uit zou sluiten en is ze eventueel wel over te halen.

Overhalen?

“Mocht het een fijn, zonnig land zijn, waar ik mijn eigen ding kan blijven doen en Lars zijn carrière een boost kan geven – dan ga ik met hem mee. Als de omstandigheden optimaal zijn, investeer ik met liefde een jaar in zíjn carrière. Lars kan dit nog maar een jaar of vijf doen. Het zou toch wel egoïstisch zijn om mijn eigen ambities boven die van hem te plaatsen? Aan de andere kant, je bent uiteindelijk alleen op de wereld en je moet het zelf zien te maken.”

Lars en Monica hebben dus wel vaker gesprekken over deze kwestie, maar daar komt geen ruzie bij kijken “We voeren er meestal goede gesprekken over. Gewoon, realistisch. Het ding is, Lars heeft het voornamelijk over geld verdienen in het buitenland, terwijl ik in de fase zit dat ik dat minder belangrijk vind.”

Monica Geuze en Lars lijken in ieder geval heel blij te zijn met hun dochtertje Zara-Lizzy. Bekijk hier onder een vlog van Monica waarin haar dochter nog maar net geboren was.