Skip to main content

Monica Geuze heeft opnieuw openhartig gesproken over haar borstverkleining. Ze wil namelijk rechtzetten bij mensen de indruk te hebben gewekt haar siliconen volledig te hebben laten verwijderen.

Monica Geuze siliconen

Dat blijkt namelijk niet het geval. Monica legt de situatie uit bij Geuze & Gorgels: “Het lijkt nu inderdaad alsof ik all natural ben gegaan. Ik zou willen dat ik dat kon, maar dat kon ik niet.” Monica zegt dat ze het niet aankon om het spul compleet te laten verwijderen. Over een volledige siliconenvrij borstverkleining zegt ze: “Daar ben ik nog te onzeker voor. Ik zou het moeilijk vinden om weer met weinig of geen buste door het leven te gaan.”

Niet verwijderd 

Monica over de ingreep: “Ik geloof ook wel dat twee plastic kanonnen in je lichaam nooit gezonder gaat zijn dan als je het niet doet. Het liefst zou ik het eruit halen, maar ik weet dan gewoon dat ik weer stervens onzeker ga zijn over mijn lichaam.”

Onzeker

De presentatrice zegt da ze vroeger tijdens de daad in bed super onzeker was en “eigenlijk haar bh niet uit durfde te doen”. “Ik heb als tiener zo lang gewacht tot ik eindelijk eens borsten kreeg en het kwam nooit. Als ik een vrouw zie met kleine borsten, denk ik: wat prachtig. Daar kan ik echt van genieten.” 

Hieronder de nieuwste beelden van Monica:

Eerder:

https://www.instagram.com/p/CjkLJKZjdhA/

via RTL Boulevard, IG