Monica Geuze werd gestalked: ‘Hij stuurde me dat hij me kwam halen’

monica geuze gestalked

Monica Geuze is met meer dan een half miljoen Youtube-abonnees en ruim een miljoen Instagram-volgers een van de grootste influencers van ons land. Hierdoor krijgt ze niet alleen positieve aandacht van haar fans, maar ook negatieve. Ze werd zelfs een tijdje gestalked, zo vertel ze in Bij Andy in de auto.

Monica Geuze gestalked

In zijn Youtube-serie rijdt Andy van der Meyde meestal rond met bekende profvoetballers, maar deze keer had hij Monica uitgenodigd. Ze vertelt onder meer over haar serie, haar break-up met Lars Veldwijk en ervaringen met fans. Andy vraagt haar of ze wel eens te maken heeft gehad met opdringerige fans, waarop Monica over haar ervaring vertelt: Er was een of andere gozer die mij denk ik wel 120 berichten per dag stuurde.”

Enge berichtjes

Daarbij stuurde hij soms enge berichtjes, als ‘Ik kom je halen’. “Op een gegeven moment ben ik naar de politie gegaan. Hij bleek al in een soort van inrichting te zitten”, aldus de influencer. “Voor hetzelfde geld stond hij wel ineens voor mijn deur.”

Vervolgens heeft de politie de man opgezocht om hem hier op aan te spreken. “Hij was heel erg geschrokken en vertelde dat het nooit zijn bedoeling is geweest.” Hierna zouden de berichtjes gestopt zijn, omdat de man een contactverbod opgelegd heeft gekregen.

Check het verhaal van Monica Geuze over de tijd dat ze gestalked werd hier:

Bron & beeld: RTL Boulevard, Youtube, hearstapps.com

Lees ook: